Hoogste punt Oranjeplein inzicht

In het centrum van Oost-Souburg wordt flink door gewerkt aan de nieuwbouw zorgwoningen voor WVO Zorg. De contouren van het zorggebouw beginnen vorm te krijgen en de lange pleinwand is al mooi zichtbaar!

begane grondvloer zorgcomplex oranjeplein gereed

Volgens planning is de begane grondvloer van het zorgcomplex Oranjeplein deze week gestort. Voor het zomerreces zal de gehele parkeerkelder gereed zijn om vervolgens door te kunnen gaan met de opbouw van de begane grond en de verdiepingen. Mooi dat we nu boven maaiveld zijn!

verbouwing kerk heusden in uitvoering

De kerk in Heusden wordt verbouwt naar 12 luxe appartementen. De verbouwing gaat volgens planning. De contour van het nieuwe dak is zichtbaar. De nieuwe trappen worden geplaatst om de nieuwe verdiepingsvloeren aan elkaar te koppelen.

Transformatie kapel gereed!

In een mooie samenwerking met Savant heeft JYB architecten een ontwerp gemaakt voor de transformatie van de kapel naar een multifunctionele ruimte. In het Eindhovens Dagblad een mooi artikel met een doorkijkje naar het meerjarige plan voor de grootschalige nieuwbouwplannen voor het zorgcentrum Alphonsus in Mierlo-Hout.  foto – Sem Wijnhoven/DCI …

Opening Guesthouse Hotel

Donderdag 28 juni wordt het Guesthouse Hotel officieel geopend. In het Brabants Dagblad een mooi artikel over dit bijzondere project.

Albert Heijn en Guesthouse Hotel geopend!

Vorige week donderdag is officieel de nieuwbouw van de Albert Heijn en Guesthouse hotel geopend. Samen met de opdrachtgevers Piet en Bep den Hartog had de Burgemeester van Loon op Zand de eer om het lintje door te knippen!

nieuwbouw AE-group te Waalwijk

De nieuwbouw voor AE-group te Waalwijk is in volle gang. De staalconstructie staat en de gevelbeplating wordt binnenkort gemonteerd. De 2e bedrijfshal is inmiddels voorzien van de nieuwe gevelbeplating. Een prachtige piramideprofiel in matzwarte uitvoering geeft de hal een hightech uitstraling.