Albert Heijn en Guesthouse Hotel geopend!

Vorige week donderdag is officieel de nieuwbouw van de Albert Heijn en Guesthouse hotel geopend. Samen met de opdrachtgevers Piet en Bep den Hartog had de Burgemeester van Loon op Zand de eer om het lintje door te knippen!

nieuwbouw AE-group te Waalwijk

De nieuwbouw voor AE-group te Waalwijk is in volle gang. De staalconstructie staat en de gevelbeplating wordt binnenkort gemonteerd. De 2e bedrijfshal is inmiddels voorzien van de nieuwe gevelbeplating. Een prachtige piramideprofiel in matzwarte uitvoering geeft de hal een hightech uitstraling.

Revitalisering Bouwlingplein

JYB architecten heeft opdracht gekregen om het bestaande winkelcentrum Bouwlingplein in Oosterhout te revitaliseren. Binnenkort kunnen we meer impressies laten zien!

JYB architecten werkt aan herontwikkeling van het Lipsterrein Drunen

    Het Lips terrein is waardevol industrieel erfgoed en het carillon op het hoofdgebouw is voor veel mensen een beeldbepalend kenmerk voor de regio. Door het aantrekken van innovatieve bedrijven in de maakindustrie, ICT en creatieve industrie moet het Lipsterrein weer gaan uitgroeien tot een industriële hotspot. http://www.thelipscompagnie.nl/ Gieterij …

Bouw Albert Heijn en Guesthouse Hotel in volle gang!

Net voor de bouwvak is gestart met de bouw van de supermarkt Albert Heijn en het Guesthouse Hotel te Kaatsheuvel. De fundering is uitgezet en binnenkort zal de begane grondvloer worden gestort. Je kunt de bouw volgen via een webcam. klik hier